Muistot

Meillä jokaisella on varmasti upeita ja erilaisia muistoja nuoruudesta. Sellaisia muistoja joita on kertynyt isän kanssa puuhaillessa.

Muistot voi olla mitä tahansa kotona tehtyä tai sitten esimerkiksi mökillä koettua. Ne on kuitenkin jokaiselle lapselle ja vähän varttuneemmalle asioita jotka pysyy mielen syövereissä läpi elämän.

Kalareissu

Isän kanssa tehty ensimmäinen kalareissu mökillä saattaa olla jollekin se kaikkein paras juttu ikinä. Eväät reppuun, kalastusvälineet veneeseen ja isän kanssa kahdestaan muutamaksi tunniksi veden äärelle. Se upea tunne, kun ollaan “kaukana” äidistä isän kanssa kaislikon reunassa kahden ja kala tarraa. Sitten se kala nostetaan yhdessä veneeseen ja ilo on aidosti ylimmillään. Sen jälkeen vielä mukava tauko kivalla rantakalliolla, tai veneessä eväitä syöden. Tämän tyyppiset asiat ja kokemukset on asioita joita jokainen lapsi sekä isä muistelee vielä pitkien aikojen kuluttua.

Valokuvat

Parhaat muistot pysyy tietenkin siellä oman pään sisällä. On kuitenkin mukavaa napata kuva vaikka siitä ensimmäisestä yhteisestä kalasta tai tauosta rantakalliolla.

Yksi valokuva säilyttää yhteisen hetken sekä sen tapahtumat uskomattoman hyvin läpi vuosien. Se valokuva ei varmasti tunnu kummoiselta heti mökille palattua. Se tuntuu mahtavalta sitten vuosien päästä, kun se kaivetaan albumista esiin. Se on upea tunne yhdessä isän kanssa muistella sitä yksittäistä kalareissua, kalan nostoa sekä eväiden syöntiä.

Muistot

Pienistä asioista yhdessä tekemällä syntyy ne parhaat muistot. Sen itse tapahtuman ei tarvitse olla suuri, suunniteltu tai kallis. Pieni yksinkertainen ja lyhyt kalareissu eväsleivällä ja lämpimällä kaakaolla varustettuna voi olla se kaikkein ikimuistoisin asia.

Mikä tärkeintä niin tehkää yhdessä isän kanssa. Vain siten voitte rakentaa itsellenne niitä upeita läpi elämän mukana kulkevia muistoja.

Muistakaa isät ja tietenkin myös lapset tehdä erilaisia asioita yhdessä.